Garsoniera Magheru București Bukarest (Románia)

Garsoniera Magheru București Bukarest

Garsoniera Magheru București, ,
Foglalható , 1 , 2 férőhely, háziállat nem hozható

Töltsön el néhány kellemes napot ában a Garsoniera Magheru București vendégeként. Kényelmes apartmanban szállhatnak meg Bukarestben az apartman vendégei. A szálláshely felár ellenébenparkolót is biztosít az autójának. A kellemes közérzetet a nyári melegben is biztosítja az apartmanban működő klíma. Fürdőszoba van az apartmanban. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
1.3 km-re van a Nemzeti Katonai Kör, 700 méterre a Nemzeti Művészeti Múzeum, 1.6 km-re a Stavropoleos templom, 1.4 km-re a Román Nemzeti Bank, 800 méterre a Kretzulescu templom, 1.4 km-re a Cișmigiu Park, 1.5 km-re a Biserica Stavropoleos, 1.8 km-re a Grigore Antipa Természetrajzi Múzeum.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátás nélkül értendők. Foglalását készpénzzel és bankkártyával fizetheti ki. A foglalás véglegesíéhez a Garsoniera Magheru București a sikeres visszaigazolást követően 0% előre befizetését kéri. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 15:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 13:00. A munkatársak angolul, spanyolul, franciául és románul kommunikálnak.

Garsoniera Magheru București árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely

Apartamet Balcescu București-Bukarest-39311

Apartamet Balcescu București Bukarest (Románia)

Hotel Coralis-Eforie Nord-40556

Hotel Coralis Eforie Nord (Románia)