Garsoniera Maria Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Garsoniera Maria Sibiu Nagy-Szében

Garsoniera Maria Sibiu, ,
Foglalható , 1 , 2 férőhely, háziállat nem hozható

Szobát foglalna Erdélyben? A Garsoniera Maria Sibiu szerettel várja Magyarországról érkező vendégeit. Az apartman ízlésesen berendezett szobával várjavárfallal körbevett történelmi városban szállást kereső vendégeket. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, aholparkoló áll rendelkezésére. A szálláshely szobájában van fürdőszoba. A Garsoniera Maria Sibiu által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Várostorony a szálláshelytől 600 méterre, a Szentháromság-székesegyház 800 méterre, a Brukenthal Nemzeti Múzeum 600 méterre, a Hazugok hídja400 méterre található.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. Foglalását bankkártyával és átutalással tudja kifizetni. A foglaláshoz a Garsoniera Maria Sibiu a sikeres visszaigazolást követően 50% előrefizetést kér Öntől. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 15:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 12:00. A munkatársak angolul és románul tudnak Önnel kommunikálni.

Garsoniera Maria Sibiu árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
1 apartman, 2 férőhely

Hotel Castello-Siklós-38524

Hotel Castello Siklós

Nereus Park Hotel-Balatonalmádi-28048

Nereus Park Hotel Balatonalmádi közvetlen vízparti szálloda