Gothic House Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Gothic House Sibiu Nagy-Szében

Gothic House Sibiu, ,
Foglalható , 3 szoba, 6 férőhely, háziállat nem hozható

A Gothic House Sibiu két ízlésesen berendezett szobával és egy apartmannal várja Nagyszebenben szállást kereső vendégeket. Az autóját szükség esetén van lehetősége ingyenesen a szálláshelyparkolójában hagyni. A kellemes közérzetet a nyári melegben is biztosítja az egyes szobákban és apartmanokban működő klíma (az adott szobák és apartmanok adatlapján tud róla meggyőződni, hogy biztosított-e a légkondícionálás). A Gothic House Sibiu által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Brukenthal Nemzeti Múzeum a szálláshelytől 600 méterre van, a Szentháromság-székesegyház 900 méterre, a Várostorony 400 méterre, a Hazugok hídja600 méterre.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. A szállásadó készpénzes és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlíére. A foglalás visszaigazolását követően a Gothic House Sibiu 30% előre befizetését kéri. Legkorábbi érkezési időpont 15:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 11:00. Angolul, románul és olaszul tudják Önt köszönteni a munkatársak.

Gothic House Sibiu árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes légkondícionálás
3 szoba, 6 férőhely

Mismás Panzió-Zalakaros-33444

Mismás Panzió Zalakaros, 8 szoba 16 férőhely

Apartament Favorit-Mamaia-40145

Apartament Favorit Mamaia (Románia)