Gyomaendrődön Hárs Thermál Hotel a Hármas-Körös partján

Hárs Thermál Hotel Gyomaendrőd

Hárs Thermál Hotel-Gyomaendrőd-26683

Hárs Thermál Hotel A békés megyei Gyomaendrődön található a Hárs Thermál Hotel, mely a Hármas-Körös partján várja a vízisportok és kultúrális programok kedvelőit, illetve a gyógyulásra vágyókat egyaránt. Szállodánk a Békés megyei Gyomaendrődön, a város legszebb utcáján, az árnyas hársfákkal szegélyezett Hősök útján található, a városközponttól és a Liget Thermálfürdőtől néhány percnyire.

A hotelben 25 fenyőbútorokkal berendezett, 1, 2 és 3 ágyas fürdőszobával ellátott, televíziós szoba várja a vendégeket. Az összesen 60 fő kényelmes, nyugodt pihenését thermálvizes pezsgő- és hidromasszázs , szauna, drinkbár és biliárdterem szolgálja. A szállodában térítés ellenében szolgáltatások (finn szauna, , 36°C fokos termálvizes medence, hidromasszázs és ) biliárd, asztalitenisz, az udvaron bográcsozási és grillezési lehetőség vehető igénybe.

Fürdő-szauna használat, díja: 1 850 Ft/fő, 12 éves korig 750 Ft/fő (kivétel: csomagajánlatok) Szauna zuhanyhasználattal, díja: 950 Ft/fő (kivétel: csomagajánlatok) A medence alkalomszerűen, minimum 8 fő jelentkezése esetén, előzetes egyeztetés szerint üzemel. (kivétel: csomagajánlatok) Fizetési módok: készpénz, bankkártya, SZÉP KártyaA szállodától 10 percnyire strandfürdőzési lehetőség, a közelben horgászati, vadászati lehetőségek, vízitúrák, kajak-kenu, kirándulás, lovaglás, kerékpározás, futás, úszás, természetjárás, ligeti sétapark állnak rendelkezésre. Városi elérhetőségben a Kner Nyomdaipari Múzeum (csak nyáron), a Vidovszki Béla Helytörténeti Gyűjtemény, az Endrődi Tájház és a Kállai Ferenc emlékkiállítás látogatható. A térségben (kb. 30-50 km-es vonzáskörzetben) a Szarvasi Arborétum, a Dévaványai Túzokrezervátum és a Vésztő-Mágori Emlékhely tekinthető meg. ()

Hárs Thermál Hotel képek

Foglalható , , önellátás férőhelyek max. 60 és háziállat hozható.

Hárs Thermál Hotel árak és kedvezmények

pontos árak és szabad időpontok
online foglalási rendszeren keresztül

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Berta Ház-Siófok-11995

Siófokon a szabad strandtól 100m-re kényelmes szobák és apartmanok

Cholnoky Utcai Apartman-Keszthely-24498

Apartment Keszthely is an apartment situated in Keszthely