Halásztanya Vendégház Mezőtúr 3 szoba, 12 férőhely

Halásztanya Vendégház Mezőtúr

Halásztanya Vendégház-Mezőtúr-27947

Halásztanya  Próbálja ki Gyomaendrőd szívében lévő vendégházat. A gyógyfürdőtől 400 méterre található Vendégházunk. Zárt udvarral parkolási lehetőség biztosított. A gyerekeknek játszási lehetőség, , szalonna sütés elérhető.

A házban jól felszerelt konyha várja kedves vendégeimet. Emellett horgászási lehetőség a Körösön, lovaglás nyári szezonban heti rendezvényekkel. A téli időszakban a mérőóra külterületén a városközponttól 4-km-re a Gyomaendrődi 46-os főúttól 500 méterre (Vakota zug).

A halásztanya a Tógazdaság tavainak ölelésében a Peresi holtágtól 400 méterre, festői környezetben 1 ha bekerített udvarral. Kiváló lehetőséget nyújt a horgászatot, a természetet, csendet kedvelő vendégeink részére. A halásztanya külön bejáróval, gyümölcsössel, nagy udvarral , focipályával, pályával (3 db póni) zárt parkolóval, gyermekeknek játszóházzal és homokozóval rendelkezik. Továbbá egy baromfiudvar is megtalálható. Nagyszerű horgászati lehetőség a tógazdaság horgásztaván a halásztanyától 200 méterre.
Felszereltség: A halásztanya területe 130 m2 tágas nappalival, 2 szobával, konyhával, fürdőszobával és wc-vel igényesen fel van szerelve. Akár 2 család is kényelmesen elfér benne (max. 12 fő).

: Nyitva: Minden évben márciustól október 31-ig. Reggel 6 órától napnyugtáig. ()

Halásztanya Vendégház képek

Foglalható , nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 0 és háziállat nem hozható.

Halásztanya Vendégház árak és kedvezmények

Azonnali visszaigazolás
Ingyenes parkolás
Macska, kutya ingyenesen bevihető
3 szoba, 12 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Nádas Pihenőpark-Tiszafüred-28756

Nádas Pihenőpark Tiszafüred

Várhegy Apartman-Fonyód-26617

Fonyódon panorámás emeleti hatfős nyaraló