Harmónia Parasztház Poroszló

Harmónia Parasztház Poroszló

Hangulatos, vidékies, de a modern kor minden kényelmi felszerelésével ellátott, kìvül-belül felùjìtott parasztházunk várja vendégeit.

A házban 3 szoba az első szoba: 2+2, középsö szoba 2, hátsó szoba 2 férőhellyel, 2 fürdőszoba (2 wc), jòl felszerelt konyha, a házhoz épìtett fedett terasz, az udvaron gyermekjátszòtér és áll a Harmònia Parasztház vendégeinek rendelkezésére.

A ház összesen 6+2 férőhelyes, az első, legnagyobb szobához egy franciaágy, és egy 2 főre is szétnyitható kanapé tartozik, összesen 4 vendég részére , a középső szoba egy franciággyal 2 főre ágyazhatò, a hátsò kisszoba két egyszemélyes ággyal ellátott. Működő kemence, illetve gázkonvektortorok gondoskodnak a melegről, ha hűvösebbre fordul az idő.Az udvaron találhato egy másik ház, ami 4 vendég elhelyezésére alkalmas.

Ebben a házban egy légtérben van együtt a 2 egyszemélyes ágy, és egy franciaágy a nappalival és a konyhával. A fürdőszoba zuhanykabinos, és a wc is ott található.Ebbe a házba min.2 fő foglalás is lehetséges, min. 2 éjszakára. A két ház együtt is foglalható nagyobb társaság (max.12 fő)részére.

Harmónia Parasztház árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Macska, kutya bevihető (fizetős)
3 szoba, 8 férőhely

Hotel Forrás-Zalakaros-38460

Hotel Forrás Zalakaros

Hotel Metro-Budapest-35649

Hotel Metro Budapest, 20 szoba 47 férőhely