Három csillagos szálloda Budapesttől 15 percre az M1-esen

Hotel Pontis Biatorbágy

Hotel Pontis-Biatorbágy-26922

Hotel Pontis Hotel Pontis Biatorbágy a Zsámbéki-medencében fekvő három csillagos szálloda. A hotel Budapestrő. 15 perc alatt érhető el az M1-es autópályán. Bicske felőlgyorsan és egyszerűen közelíthető meg. A Viadukt mellett gyönyörű, csendes környezetben található házban 40 szoba, étterem terasszal és kiváló ételekkel, külön reggeliztető helyiség, idényszerű használattal, mosodai szolgáltatás várja a vendégeket. Teniszezési, horgászási lehetőség a közelben.

A 36 kétágyas szobában zuhany/WC, a 4 apartmanban kád, színes TV szatelit programmal, hűtőszekrény, telefon és internet csatlakozási lehetőség található. A két földszinti apartmant mozgássérült vendégeink is igénybe vehetik. Egy és egy kétágyas szoba parkettás. A 4 szintes szállodában üveglift szállítja vendégeinket. Gépkocsival ill. autóbusszal érkezők részére parkolási lehetőség a kamerával figyelt saját parkolójában.

A kiváló lehetőséget nyújt cégek, intézmények részére egy vagy több napos továbbképzések, rendezvények lebonyolítására. Két kisebb különtermünkben 10-35 fő, a nagyobb termünkben 40-80 fő elhelyezését biztosítjukiskolapados, vagy moziszerű elrendezéssel. Minden teremben internet csatlakozási lehetőség van. Technika és vendéglátás a megrendelő igénye szerint. A környéken számos bevásárló központ ill. szórakozási, kirándulási lehetőség található. Érden termálvizes fürdő, Sóskúton lovaglás, Alcsútdobozon golfozás és az Arborétum, Etyeken borpincék várják a vendégeket. Tökön lovasbemutatóval és folklór programmal egybekötve élvezhetik a Patkó csárda magyaros ételeit. Történelmi városaink Tata, Esztergom, közeli célpontok egy kellemes kirándulásra. ()

Hotel Pontis képek

Foglalható egész évben, SZÉP kártyát elfogadunk, önellátás férőhelyek max. 80 és háziállat hozható.

Hotel Pontis árak és kedvezmények

pontos árak és szabad időpontok
online foglalási rendszeren keresztül

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Noémi Wellness Apartman-Siófok-26543

Igényes klímás, medencés apartman Siófokon az Aranyparton

Holiday Home Katarina-Horvátország-28879

Holiday Home Katarina Omiš, Horvátország