Három csillagos szálloda Budapesttől 15 percre az M1-esen

Hotel Pontis Biatorbágy

Hotel Pontis-Biatorbágy-26922

Hotel Pontis Hotel Pontis Biatorbágy a Zsámbéki-medencében fekvő három csillagos . A hotel Budapestrő. 15 perc alatt érhető el az M1-es autópályán. Bicske felőlgyorsan és egyszerűen közelíthető meg. A Viadukt mellett gyönyörű, csendes környezetben található házban 40 szoba, étterem terasszal és kiváló ételekkel, külön reggeliztető helyiség, idényszerű használattal, mosodai szolgáltatás várja a vendégeket. Teniszezési, horgászási lehetőség a közelben.

A 36 kétágyas szobában zuhany/WC, a 4 apartmanban kád, színes TV szatelit programmal, hűtőszekrény, telefon és internet csatlakozási lehetőség található. A két földszinti apartmant mozgássérült vendégeink is igénybe vehetik. Egy és egy kétágyas szoba parkettás. A 4 szintes szállodában üveglift szállítja vendégeinket. Gépkocsival ill. autóbusszal érkezők részére parkolási lehetőség a szálloda kamerával figyelt saját parkolójában.

A szálloda kiváló lehetőséget nyújt cégek, intézmények részére egy vagy több napos továbbképzések, rendezvények lebonyolítására. Két kisebb különtermünkben 10-35 fő, a nagyobb termünkben 40-80 fő elhelyezését biztosítjukiskolapados, vagy moziszerű elrendezéssel. Minden teremben internet csatlakozási lehetőség van. Technika és vendéglátás a megrendelő igénye szerint. A környéken számos bevásárló központ ill. szórakozási, kirándulási lehetőség található. Érden termálvizes fürdő, Sóskúton lovaglás, Alcsútdobozon golfozás és az , Etyeken borpincék várják a vendégeket. Tökön lovasbemutatóval és folklór programmal egybekötve élvezhetik a Patkó csárda magyaros ételeit. Történelmi városaink , , közeli célpontok egy kellemes kirándulásra. ()

Hotel Pontis képek

Foglalható , , önellátás férőhelyek max. 80 és háziállat hozható.

Hotel Pontis árak és kedvezmények

pontos árak és szabad időpontok
online foglalási rendszeren keresztül

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Noémi Wellness Apartman-Siófok-26543

Igényes klímás, medencés apartman Siófokon az Aranyparton

Holiday Home Katarina-Horvátország-28879

Holiday Home Katarina Omiš, Horvátország