Helló Vendégház Bogács

Helló Vendégház Bogács

Helló Vendégház-Bogács-28725

Helló  A Helló falusi vendégház egy virágos kis utcában található, 5-10 perc pihentető sétára a Bogácsi Termálfürdőtől. Útközben bolt, étterem, kávézó.

A házban 2 romantikus szoba várja a vendégeket, ahol maximum 6 fő igen komfortosan elfér. A hűvösebb napokon mindkét szobában fatüzelésű kályha ontja a meleget, de elektromos fűtésrendszer is kiépítésre került. A fürdőszoba tágas, épített tusolójában még az erősebb testalkatúak is kényelmesen élvezhetik a hűsítő zuhanyt.

A különálló konyha az ámbitus udvar felőli végéből nyílik, így a korán ébredők mozgolódása nem zavarja a még mélyen alvókat. A konyhában minden eszköz megtalálható, ami egy kiadós reggeliebéd elkészítéséhez szükséges. Külön kihívást jelenthet a bátrak számára a , fatüzelésű sparhelt használata. A hokedlivel, székkel, asztallal berendezett ámbitusra már hajnaltól besüt a nap, de a szőlőlevelek enyhe árnyat adnak, kitűnő helyszínt biztosítva a reggeli kávénak, teának, stb.

A nagyrészt fedett, így esős időben is élvezhető a jó levegő. Az udvaron lehet grillezni, nyársalni, bográcsozni. Ja, és napozni, futkározni, fára mászni. Az udvaron 2 autó parkolása b (MA20000282)

Helló Vendégház képek

Foglalható , nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 6 és háziállat nem hozható.

Helló Vendégház árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szálláshely (4 éves korig ingyenes)
Ingyen tűzIFA (szabadtéri sütéshez, főzéshez)
2 szoba, 6 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Diana Club Hotel-Budapest-29082

Diana Club Hotel Budapest

Apartment Julia-Horvátország-28819

Apartment Julia Krk, Horvátország