Holiday Central Vila Brașov Brassó (Románia)

Holiday Central Vila Brașov Brassó

Holiday Central Vila Brașov, ,
Foglalható , 3 szoba, 7 férőhely, háziállat nem hozható

A Holiday Central Vila Brașov ízlésesen berendezett szobával, teljes házzal és villával várja a Brassóban szállást kereső vendégeket. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, aholparkoló áll rendelkezésére. A villában 1 nappali, 3 hálószoba, 3 fürdőszoba és 1 konyha található. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
A Brassói erőd 1.8 km-re, a Tanácsháza 1.9 km-re, a Fekete templom 1.7 km-re, a Boldogasszony temploma 1.6 km-re, a Brassói Neológ Zsinagóga 1.7 km-re, a Katalin kapu 1.9 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. A helyszínen grillezési lehetőség elérhető. A szállásadó készpénzes és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlíére. A foglalás visszaigazolását követően a Holiday Central Vila Brașov 30% előre befizetését kéri. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 11:00. A szálláshely munkatársai angolul és románul tudnak kommunikálni Önnel.

Holiday Central Vila Brașov árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
3 szoba, 7 férőhely

Cozy Apartment in Historic Center Brașov-Brassó-39870

Cozy Apartment in Historic Center Brașov Brassó (Románia)

Apartament LMN 31-Mamaia-40030

Apartament LMN 31 Mamaia (Románia)