Horský hotel Hájenka Makov, Szlovákia

Horský hotel Hájenka Makov


Horský hotel Hájenka 13 barátságosan berendezett, kényelmes szobában és egy apartmanban szállhatnak meg Makovban a Horský hotel Hájenka vendégei. A hotel saját éttermében várja Önt minden nap egy laktató ebédre vagy meghitt vacsorára. Szükség esetén ingyen a szálláshelyparkolójában hagyhatja autóját. A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is.

Elhelyezkedés
A Szulyó várrom a szálláshelytől 29.4 km-re, a Webkamera, Velké Karlovice, Podťaté 4.8 km-re, a Veľký Javorník 1.1 km-re, a Ski Makov 14.2 km-re, a Webkamera, Velké Karlovice 4.8 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A helyszínen minden nap bőséges és finom reggeli várja Önt, amit a feltüntetett árak már magukban foglalnak. A szobák foglalásakor kérhet akár félpanziót és teljes ellátást is. A helyszínen van grillezési lehetőség. Átutalással, bankkártyával és készpénzzel tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A Horský hotel Hájenka Makov a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke 100%. A legkorábbi érkezési időpont 15:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. A munkatársak szlovákul kommunikálnak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 58 fő, háziállat .

Horský hotel Hájenka árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem
14 szoba, 58 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Privat Ivan Hrabušice-Káposztafalva-38902

Privat Ivan Hrabušice Káposztafalva, Szlovákia

Lázeňský dům Mier Bojnice-Bajmóc-39010

Lázeňský dům Mier Bojnice Bajmóc, Szlovákia