Hostel Boemia Brașov Brassó (Románia)

Hostel Boemia Brașov Brassó

Boemia Brașov, , ,
Foglalható , 3 szoba, 20 férőhely, háziállat nem hozható

Szeretettel várja magyar vendégeit néhány kellemesen eltöltött napra Erdélyben a Boemia Brașov. A hostel három kényelmes szobában köszönti Brassóban megszállni kívánó vendégeket. A szálláshelyparkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. A szobának van saját fürdőszobája. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
A Tanácsháza a szálláshelytől kevesebb, mint 50 méterre van, a Boldogasszony temploma 900 méterre, a Brassói Neológ Zsinagóga 500 méterre, a Brassói erőd 1.6 km-re, a Katalin kapu 200 méterre, a Fekete templom 100 méterre.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. A szállásadó reggelit is biztosít. A szállásadó készpénzes, bankkártyás és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlíére. A foglaláshoz a Boemia Brașov a sikeres visszaigazolást követően 0% előrefizetést kér Öntől. Angolul és románul tudják Önt köszönteni a munkatársak.

Boemia Brașov árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
3 szoba, 20 férőhely

Tia House-Muntić-37610

Tia House Muntić

Hotel Patonai-Fertőd-38451

Hotel Patonai Fertőd