Hotel ADRIA Trenčianske Teplice Trencsénteplic, Szlovákia

Hotel ADRIA Trenčianske Teplice Trencsénteplic


Hotel ADRIA Trenčianske Teplice Szeretettel várja egy emlékezetes utazásra Önt és párját, családját Szlovákiában a hotel ADRIA Trenčianske Teplice. A hotel hat ízlésesen berendezett szobával várja a Trenčianske Teplicében szállást kereső vendégeket. A hotel ADRIA Trenčianske Teplice szívesen veszi kutyák érkezését is, kedvencét is magával hozhatja utazására felár ellenében. Vendégei számára minden nap friss finomságokat kínál a hotel a saját éttermében. Egyes szobákban klíma biztosítja, hogy felfrissüljön a meleg nyári napokon is (erről az egyes szobák adatlapján tud meggyőződni). A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
8.2 km-re van az Illésházy-kastély , 29.6 km-re a Lednicz vára, 500 méterre a Turecký lázeňský dům Sina (Hammam), 600 méterre a Termálne a peloidné kúpele Trenčianske Teplice, 300 méterre a fürdő, 24.4 km-re az Oroszlánkő vára.

Egyéb tudnivalók
A helyszínen minden nap bőséges és finom reggeli várja Önt, amit a feltüntetett árak már magukban foglalnak. A helyszínen lehetőség van grillezésre. Foglalását bankkártyával, készpénzzel és átutalással fizetheti ki. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. Szlovákul és csehül tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat díj ellenében hozható.

Hotel ADRIA Trenčianske Teplice árak

Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)

foglaltsági naptár (online foglalás)

MAXPLAZA Trnava-Nagyszombat-39014

MAXPLAZA Trnava Nagyszombat, Szlovákia

Hotel Samaria-Šamorín-38910

Hotel Samaria Šamorín, Szlovákia