Hotel Atrium Boutique Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Hotel Atrium Boutique Cluj-Napoca Kolozsvár

Hotel Atrium Boutique -Napoca, ,
Foglalható , 17 szoba, 32 férőhely, háziállat nem hozható

Ha Erdélybe tervezi épp utazását és szálláshelyet foglalna, javasoljuk fontolja meg a Hotel Atrium Boutique -Napoca által kínált lehetőségeket is. A hotel 12 ízlésesen berendezett, barátságos szobával és három apartmannal várja a Mátyás király szülőházának és az erdélyi kultúra legnagyobb alakjainak nyughelyet adó településen szállást keresőket. Szükség esetén ingyen a szálláshelyparkolójában hagyhatja autóját. A nyári hőség miatt nem kell aggódnia, egyes szobákban és apartmanokban légkondícionálás biztosított (erről az egyes szobák és apartmanok adatlapján tud meggyőződni). A Hotel Atrium Boutique -Napoca által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
1.2 km-re található a szálláshelytől a Nemzeti Színház, 1.8 km-re a Bánffy-kastély, 1.8 km-re a Szt. Mihály templom, 1.2 km-re a Szabók bástyája.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz ellátás nélküli tartózkodást és reggelit is igényelhet. Készpénzzel, bankkártyával és átutalással tud a helyszínen fizetni. A foglalás visszaigazolását követően a Hotel Atrium Boutique -Napoca 0% előre befizetését kéri. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 15:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. A szálláshely munkatársai angolul és románul tudnak kommunikálni Önnel.

Hotel Atrium Boutique -Napoca árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes légkondícionálás
17 szoba, 32 férőhely

Hotel Prestige-Mamaia-40743

Hotel Prestige Mamaia (Románia)

Hotel Confort Cluj-Napoca-Kolozsvár-40361

Hotel Confort Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)