Hotel Banderium Komárno Komárom, Szlovákia

Hotel Banderium Komárno Komárom


Hotel Banderium Komárno Utazzon Szlovákiába akár egy kellemes hétvégére, akár egy nyaralásra és legyen a Hotel Banderium Komárno vendége. A hotel 11 barátságosan berendezett szobával várja Észak-Komáromban megszállni kívánó vendégeket. A Hotel Banderium Komárno szívesen veszi kutyák érkezését is, kedvencét is magával hozhatja utazására felár ellenében. A hotel saját éttermében lehetősége van megkóstolni a helyi fogásokat. Ha autóval érkezik, azt ingyen a szálláshelyparkolójában leparkolhatja. A nyári hőség miatt nem kell aggódnia, egyes szobákban légkondícionálás biztosított (erről az egyes szobák adatlapján tud meggyőződni). Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
800 méterre van a Ferdinánd kapu, 6.8 km-re a Kelemantia Római Katonai , 3.8 km-re a Komáromi Erődrendszer, 2.4 km-re a Rímske lapidárium, 700 méterre a Jókai Színház, 400 méterre a Zsidó Kistemplom, 200 méterre a Szent István király lovasszobor, 300 méterre a Lehár Ferenc szobor, 600 méterre a Víztorony, 1.4 km-re a Pozsonyi kapu, 400 méterre a Járásbíróság, Járási ügyészség, 1.3 km-re a Pevnosť v Komárne, 2.6 km-re a VI. Bástya, Római Kőtár, 300 méterre a Városi Hivatal , 600 méterre a Ciril és Metód szobra, 400 méterre a Tiszti Pavilon, 2.7 km-re az Apáli kapu, 400 méterre a Szent Anna kápolna, 500 méterre a V. László szobra, 1.7 km-re az Erzsébet-sziget, 400 méterre az Az egykori Grand Kávézó épülete, 300 méterre a Szentháromság szobor, 200 méterre a Jókai szobra, 200 méterre a Selye János Gimnázium, 700 méterre a Nec Arte Nec Marte szobor, 800 méterre a Csokonai Vitéz Mihály szobra, 600 méterre a Legszentebb Istenanya temploma, 500 méterre a Református templom, 4.9 km-re a Rímsky vojenský v Iži.

Egyéb tudnivalók
A foglaláskor félpanziós is igényelhető. Foglalását bankkártyával, átutalással és készpénzzel fizetheti ki. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A munkatársak szlovákul állnak rendelkezésére. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 30 fő, háziállat díj ellenében hozható.

Hotel Banderium Komárno árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)
16 szoba, 30 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Apartel Marylin Mamaia Nord-Mamaia-Sat-39581

Apartel Marylin Mamaia Nord Mamaia-Sat (Románia)

Hotel Bristol Banská Štiavnica-Selmecbánya-38836

Hotel Bristol Banská Štiavnica Selmecbánya, Szlovákia