Hotel Barcadam Banská Štiavnica Selmecbánya, Szlovákia

Hotel Barcadam Banská Štiavnica Selmecbánya


Hotel Barcadam Banská Štiavnica Ideális helyszín lehet egy ideális szlovákiai nyaraláshoz, pihenéshez a Hotel Barcadam Banská Štiavnica. A hotel kilenc ízlésesen berendezett, barátságos szobával várja Selmecbányán szállást keresőket. A Hotel Barcadam Banská Štiavnica , így magával hozhatja kutyáját is a pihenésre. A szobák saját erkélyt vagy teraszt is kínálnak, így bármikor a szabad levegőn élvezheti a kellemes időjárást. A szálláshelyen költségmentesen tud internetezni vezeték nélküli internet-hozzáférésen (WiFi) keresztül. A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is.

Elhelyezkedés
26.5 km-re van a Bozóki erőd a szálláshelytől, 600 méterre a Botanická zahrada, Banská Štiavnica, 3.1 km-re a Náučná lokalita CHA Kysihýbel, 200 méterre a , Óvár, 200 méterre a Banská Štiavnica, 700 méterre a Selmecbánya, Újvár, 8 km-re a Salamandra Resort Selmecbánya síközpont, 6.2 km-re a Koháry kastély, Szentantal, 200 méterre a Rímskokatolícky kostol sv. Kataríny, 1.5 km-re a Jazero Klinger, 4.6 km-re a Veľké Richnavské jazero, 4.2 km-re a Vindšachtské jazero, 600 méterre a Webkamera Banská Štiavnica, 600 méterre a Starý Zámok Banská Štiavnica, 1.2 km-re a Banské múzeum v prírode, 3 km-re a Rímskokatolícky kostol sv. Jana Evanjelistu, 19.6 km-re a Revistye vára, 1.3 km-re a Banská Kalvária, 600 méterre a Rímskokatolícky kostol Nanebovzatia P. Márie, 4.2 km-re az Evičkino jazero, 1.4 km-re a Náučný chodník Staré Mesto, 1.5 km-re a Náučný chodník Horná Roveň, Richňavské jazerá, 1.4 km-re a Náučný chodník Milana Kapustu, 2.8 km-re a Náučný chodník Kysihýbel, 29.4 km-re a Ski Blanc Ostrý Grúň, Kollárová, 1.3 km-re a Nový Zámok Banská Štiavnica, 200 méterre a Banské múzeum v Banskej Štiavnici.

Egyéb tudnivalók
A szálláshely minden nap gazdag és finom várja Önt, amit a feltüntetett szobaárak már tartalmaznak. A helyszínen lehet grillezni is. A foglalások összegét bankkártyával, készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni. A legkorábbi érkezés időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. A szálláshely munkatársai szlovákul tudnak kommunikálni Önnel. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat hozható.

Hotel Barcadam Banská Štiavnica árak

Ingyenes WIFI
Kutya ingyenesen bevihető

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel SPECTRUM Trnava-Nagyszombat-38775

Hotel SPECTRUM Trnava Nagyszombat, Szlovákia

SZI Nyaraló-Balatonlelle-20282

Villa Szent István, Balatonlellén a szabad strandtól 100 m-re