Hotel Bothe Považská Bystrica Vágbeszterce,

Hotel Bothe Považská Bystrica Vágbeszterce


Hotel Bothe Považská Bystrica Szívesen látja Önt vendégül Szlovákiában akár néhány napra, akár egy hosszabb nyaralásra a Hotel Bothe Považská Bystrica. 16 barátságosan berendezett szobában szállhatnak meg Vágbesztercén a hotel vendégei. A vendégek számára a hotel saját éttermében ízletes helyi ételeket kínál. Az autóját szükség esetén van lehetősége ingyenesen a szálláshelyparkolójában hagyni. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
A Vodná nádrž Nosice 4.7 km-re, a Náučný chodník NPR Manínska tiesňava 3.9 km-re, a Hricsó vára 21.2 km-re, a Szulyó várrom 16.9 km-re, a vára 4.2 km-re, a Považský hrad 3.6 km-re van.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. Foglalását készpénzzel, átutalással és bankkártyával tudja kifizetni. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A recepció hétfőtől vasárnapig 10:00,22:00 között áll a rendelkezésére. Szlovákul tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Hotel Bothe Považská Bystrica árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem

foglaltsági naptár (online foglalás)

Penzión Šport-Vysoké Tatry-38940

Penzión Šport Vysoké Tatry, Szlovákia

Hotel Veľká Fatra Turčianske Teplice Stubnyafürdő, Szlovákia