Hotel Boutique Vila Arte București Bukarest (Románia)

Hotel Boutique Vila Arte București Bukarest

Hotel Boutique Vila Arte București, ,
Foglalható , 7 szoba, 14 férőhely, háziállat nem hozható

Hat kényelmes szobában és egy apartmanban szállhatnak meg Bukarestben a Hotel Boutique Vila Arte București vendégei. A szálláshely ingyenesparkolót is biztosít az autójának. Az egyes szobákban és apartmanokban üzemelő klímának köszönhetően a meleg nyári napokon is könnyedén felfrissülhet (az adott szobák és apartmanok adatlapján tudja megtekinteni, hogy biztosított-e légkondícionálás). A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
1.4 km-re van a Popa Soare templom, 1.8 km-re a Biserica Stavropoleos, 1.2 km-re a Nemzeti Művészeti Múzeum, 1.6 km-re a Nemzeti Katonai Kör, 1.6 km-re a Román Nemzeti Bank, 1.4 km-re a Kretzulescu templom, 1.9 km-re a Cișmigiu Park, 1.8 km-re a Stavropoleos templom.

Egyéb tudnivalók
A szálláshely minden nap gazdag és finom várja Önt, amit a feltüntetett szobaárak már tartalmaznak. A szobák foglalásakor kérhet akár ellátás nélküli tartózkodást is. A szállásadó készpénzes, bankkártyás és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlíére. A foglalás visszaigazolása után a Hotel Boutique Vila Arte București 0% előrefizetését kéri. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, elhagyására pedig 12:00. A szálláshely munkatársai angolul, spanyolul, franciául, románul és olaszul tudnak kommunikálni Önnel.

Hotel Boutique Vila Arte București árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
7 szoba, 14 férőhely

Hotel Tri Studničky Demänovská Dolina-Deménvölgy-38778

Hotel Tri Studničky Demänovská Dolina Deménvölgy, Szlovákia

GOLDEN ROYAL Boutique hotel & SPA Košice-Kassa-38847

GOLDEN ROYAL Boutique hotel & SPA Košice Kassa, Szlovákia