Hotel Bristol Banská Štiavnica Selmecbánya, Szlovákia

Hotel Bristol Banská Štiavnica Selmecbánya


Hotel Bristol Banská Štiavnica A Hotel Bristol Banská Štiavnica kilenc kényelmes szobában és egy apartmanban köszönti Selmecbányán megszállni kívánó vendégeket. A Hotel Bristol Banská Štiavnica felár ellenében fogadja kutyáját is a pihenésre. Ha szívesen fogyasztana a helyszínen, a hotel saját éttermében várja Önt minden nap frissen elkészített finomságokkal. Az autóját felár ellenében a helyszíntőlparkolóban parkolhatja le. A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
A Náučný chodník Kysihýbel a szálláshelytől 2.6 km-re, a Náučná lokalita CHA Kysihýbel 2.8 km-re, a , Óvár 400 méterre, a Botanická zahrada, Banská Štiavnica 400 méterre, a Náučný chodník Horná Roveň, Richňavské jazerá 1.4 km-re, az Evičkino jazero 4.1 km-re, a Webkamera Banská Štiavnica 400 méterre, a Salamandra Resort síközpont 8.5 km-re, a Starý Zámok Banská Štiavnica 400 méterre, a Rímskokatolícky kostol Nanebovzatia P. Márie 400 méterre, a Banská Kalvária 1.2 km-re, a Rímskokatolícky kostol sv. Jana Evanjelistu 2.9 km-re, a Koháry kastély, Szentantal 5.9 km-re, a Ski Blanc Ostrý Grúň, Kollárová 29.7 km-re, a Banská Štiavnica 400 méterre, a Veľké Richnavské jazero 4.6 km-re, a Rímskokatolícky kostol sv. Kataríny 400 méterre, a Banské múzeum v prírode 1 km-re, a Banské múzeum v Banskej Štiavnici 400 méterre, a Náučný chodník Staré Mesto 1.7 km-re, a Nový Zámok Banská Štiavnica 1 km-re, a Jazero Klinger 1.4 km-re, a Selmecbánya, Újvár 600 méterre, a Náučný chodník Milana Kapustu 1.7 km-re, a Vindšachtské jazero 4.1 km-re, a Bozóki erőd 26.2 km-re, a Revistye vára 20 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. Foglalását bankkártyával, készpénzzel és átutalással tudja kifizetni. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00. Szlovákul tudják Önt köszönteni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 56 fő, háziállat díj ellenében hozható.

Hotel Bristol Banská Štiavnica árak

Saját étterem
Ingyenes WiFi
Kutya bevihető (fizetős)
20 szoba, 56 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Banderium Komárno-Komárom-38856

Hotel Banderium Komárno Komárom, Szlovákia

Hotel Dubná Skala Žilina-Zsolna-38779

Hotel Dubná Skala Žilina Zsolna, Szlovákia