Hotel Bucharest Downtown Inn București Bukarest (Románia)

Hotel Bucharest Downtown Inn București Bukarest

Hotel Bucharest Downtown Inn București, ,
Foglalható , Ingyenes parkolás, háziállat nem hozható

Szeretettel várja egy emlékezetes utazásra Önt és párját, családját ában a Hotel Bucharest Downtown Inn București. Tíz kényelmes szobával és két lakosztállyal várja vendégeit Bukarestben a hotel. A szálláshely ingyenesparkolót is biztosít az autójának. A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
A Kretzulescu templom 1.5 km-re, a Nemzeti Katonai Kör 1.9 km-re, a Nemzeti Művészeti Múzeum 1.4 km-re, a Grigore Antipa Természetrajzi Múzeum 1.1 km-re, a Cișmigiu Park 1.3 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. A foglaláskor reggelis is igényelhető. Készpénzzel és átutalással tud a helyszínen fizetni. A Hotel Bucharest Downtown Inn București a foglalás sikeres visszaigazolása után egy éjszakányi előre befizetését kéri. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 16:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 12:00. Románul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak.

Hotel Bucharest Downtown Inn București árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás

Bástya Wellness Hotel-Nyírbátor-38330

Bástya Wellness Hotel Nyírbátor

Hotel Rittinger-Bonyhád-38554

Hotel Rittinger Bonyhád