Hotel Bystrina Demänovská Dolina Deménvölgy, Szlovákia

Hotel Bystrina Demänovská Dolina Deménvölgy


Hotel Bystrina Demänovská Dolina A Hotel Bystrina Demänovská Dolina öt ízlésesen berendezett, barátságos szobával várja a Deménvölgyben szállást keresőket. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíniparkolóban leparkolhatja. Néhány szobának van saját erkélye vagy terasza, ahol Ön is bármikor élvezheti a szabad levegőt. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
2.3 km-re van a Déményfalvi-jégbarlang, 4.4 km-re az Evanjelický artikulárny kostol, 5 km-re a Demänovská jaskyňa Slobody, 7.9 km-re a Jasná síközpont, 2.9 km-re a Webkamera Demänova, 4.4 km-re a Déményfalvi Szabadság-barlang, 1.6 km-re a Demänovská ľadová jaskyňa.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. Foglaláskor igény szerint reggelit is kérhet. A foglalást készpénzzel, bankkártyával és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. Szlovákul tudják Önt köszönteni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 60 fő, háziállat .

Hotel Bystrina Demänovská Dolina árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
szolgáltatások
20 szoba, 60 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel & Penzión Grand Matej Banská Štiavnica-Selmecbánya-38776

Hotel & Penzión Grand Matej Banská Štiavnica Selmecbánya, Szlovákia

Splendid Ensana Health Spa Hotel Piešťany-Pöstyén-38849

Splendid Ensana Health Spa Hotel Piešťany Pöstyén, Szlovákia