Hotel Capital Nitra Nyitra, Szlovákia

Hotel Capital Nitra Nyitra


Hotel Capital Nitra A Hotel Capital Nitra 24 ízlésesen berendezett szobával várja a Nyitrán szállást kereső vendégeket. Ha kedve támad a helyszínen fogyasztani, a hotel saját éttermében kóstolhatja meg az ízletes helyi fogásokat. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, aholparkoló áll rendelkezésére. A szálláshely klimatizált szobával is várja a kedves vendégeket (az egyes típusok adatlapján tudja megtekinteni, hogy az adott szobákban van-e légkondícionálás). A Hotel Capital Nitra által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Ghymes vára 21.3 km-re, a Náučný chodník Zobor II. 4 km-re, a Rímskokatolícky kostol sv. Archanjela Michala 4.4 km-re, a Náučný chodník Zobor I. 2.9 km-re, a Botanická zahrada Nitra 500 méterre, a Galgóci vár 27.4 km-re, a Nitriansky hrad 800 méterre, a vára 600 méterre, a vára 600 méterre van.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. Készpénzzel, bankkártyával és átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A Hotel Capital Nitra a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke 0%. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. Szlovákul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Hotel Capital Nitra árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
45 szoba

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Armales-Stakčín-38852

Hotel Armales Stakčín, Szlovákia

Hotel TeleDom Košice-Kassa-38794

Hotel TeleDom Košice Kassa, Szlovákia