Hotel Čierny Orol Rožňava Rozsnyó, Szlovákia

Hotel Čierny Orol Rožňava Rozsnyó


Hotel Čierny Orol Rožňava Töltsön el néhány kellemes napot Szlovákiában a Hotel Čierny Orol Rožňava vendégeként. A hotel öt ízlésesen berendezett, barátságos szobával várja a Rozsnyóban szállást keresőket. Ha szívesen fogyasztana a helyszínen, a hotel saját éttermében várja Önt minden nap frissen elkészített finomságokkal. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíniparkolóban leparkolhatja. A Hotel Čierny Orol Rožňava által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
24.9 km-re van a Szilicei-jégbarlang, 14.2 km-re a Gombaszögi-barlang, 6.7 km-re a Krasznahorka vára, 400 méterre a Strážna veža Rožňava, 4.6 km-re a Zámok Betliar, 5.2 km-re a Betléri Kastély, 25.5 km-re a Július síközpont Vyšná Slaná, 25 km-re az Ochtinai-aragonitbarlang, 4.4 km-re a Kaštieľ Mariássyovcov, 4.9 km-re a Hrad Krásna Hôrka.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. A foglaláshoz reggelit is igényelhet. Grillezési lehetőség rendelkezésre áll. A foglalást készpénzzel, bankkártyával és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00. Szlovákul tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 30 fő, háziállat .

Hotel Čierny Orol Rožňava árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem
15 szoba, 30 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Slnečný dvor-Veľká Lomnica-38746

Slnečný dvor Veľká Lomnica, Szlovákia

Hotel Remy Bratislava-Pozsony-38750

Hotel Remy Bratislava Pozsony, Szlovákia