Hotel Club Kežmarok Késmárk, Szlovákia

Hotel Club Kežmarok Késmárk


Hotel Club Kežmarok 32 kényelmes szobában szállhatnak meg Késmárkban a Hotel Club Kežmarok vendégei. A Hotel Club Kežmarok felár ellenében fogadja kutyáját is a pihenésre. Vendégei számára minden nap friss finomságokat kínál a hotel a saját éttermében. A szálláshely vendégeként felár ellenében az autóját a helyszíniparkolójában leparkolhatja. Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Hotel Club Kežmarok szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely adatlapját is.

Elhelyezkedés
A Késmárki vár a szálláshelytől 600 méterre, az AquaCity Poprad 13.5 km-re, az Artikulárny kostol v Kežmarku 800 méterre, a Nagyőri kastély, Szepesbéla 4.6 km-re, a Lomnici-csúcs 25.1 km-re, a Rímskokatolícky kostol Nanebovzatia P. Márie 2.5 km-re, a Zámok Strážky 3.9 km-re, az Evanjelický kostol v Kežmarku 800 méterre, a Kežmarský zámok 300 méterre, a Vodná nádrž Žakovce 3.3 km-re, a Privát Horec 2.8 km-re, a Lomnici nyereg 24.9 km-re, a Vodná nádrž Kežmarok 2.4 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel, átutalással és bankkártyával fogadja el. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. Szlovákul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat díj ellenében hozható.

Hotel Club Kežmarok árak

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes WIFI
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)
35 szoba

foglaltsági naptár (online foglalás)

TIMEOUT City Hotel Liptovský Mikuláš-Liptószentmiklós-38981

TIMEOUT City Hotel Liptovský Mikuláš Liptószentmiklós, Szlovákia

Fatrapark 2 Apartments Ružomberok-Rózsahegy-38767

Fatrapark 2 Apartments Ružomberok Rózsahegy, Szlovákia