Hotel Crystal Košice Kassa, Szlovákia

Hotel Crystal Košice Kassa


Hotel Crystal Košice 45 kényelmes szobában szállhatnak meg a fenséges várakat a Hotel Crystal Košice vendégei. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshelyparkolójában hagyni. A szobák közül néhány saját erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, ahol a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket. Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Hotel Crystal Košice szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely adatlapját is.

Elhelyezkedés
A Mestská krytá plaváreň Košice a szálláshelytől 1.4 km-re, a Zoo 7.7 km-re, a Ski Kavečany 7.2 km-re, a DinoPark 7.7 km-re, a Szent Erzsébet-főszékesegyház (kassai dóm) 1.4 km-re, a Botanická zahrada UPJŠ, Košice 1.4 km-re, a Náučný chodník Hradová 3.6 km-re, a Rozhľadňa Košice, Hradová 3.3 km-re, a Kúpalisko Triton Košice 3.5 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A helyszínen minden nap bőséges és finom reggeli várja Önt, amit a feltüntetett árak már magukban foglalnak. Foglalását készpénzzel, bankkártyával és átutalással tudja kifizetni. A foglalás visszaigazolása után a Hotel Crystal Košice 0% előrefizetését kéri. A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. Angolul és szlovákul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Hotel Crystal Košice árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
69 szoba

foglaltsági naptár (online foglalás)

Apartmány Kamzík - Margo Sun-Donovaly-38899

Apartmány Kamzík – Margo Sun Donovaly, Szlovákia

HOTEL ORLAN Bratislava-Pozsony-38844

HOTEL ORLAN Bratislava Pozsony, Szlovákia