Hotel Dominika Bratislava Pozsony, Szlovákia

Hotel Dominika Bratislava Pozsony


Hotel Dominika Bratislava A Hotel Dominika Bratislava 18 kényelmes szobában köszönti Pozsonyban megszállni kívánó vendégeket. A hotel saját éttermében várja Önt minden nap egy laktató ebédre vagy meghitt vacsorára. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, aholparkoló áll rendelkezésére. A kellemes közérzetet a nyári melegben is biztosítja az egyes szobákban működő klíma (az adott szobák adatlapján tud róla meggyőződni, hogy biztosított-e a légkondícionálás). Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
4.3 km-re van a Botanická zahrada Univerzity Komenského Bratislava a szálláshelytől, 4.5 km-re a Kúpalisko Tehelne pole, 3.6 km-re a Pozsonyi vár, 3.5 km-re a Kúpalisko Delfín, 9.8 km-re az Oroszvári kastély, 1.8 km-re a Modrý kostolík sv. Alžbety, 4.7 km-re a Dinopark Bratislava, 2.2 km-re az UFO Observation Deck, 3 km-re a Webkamera Bratislava, Slavín, 1.8 km-re a Dóm sv. Martina v Bratislave, 6.7 km-re a Csáky kastély , 2.7 km-re a Veľký Draždiak, 14.2 km-re a Dévény Vára.

Egyéb tudnivalók
A helyszínen minden reggel gazdag és ínycsiklandozó reggeli várják Önt, amit az adatlapon feltüntetett árak már magukban foglalnak. Foglalását készpénzzel, bankkártyával és átutalással tudja kifizetni. A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A munkatársak szlovákul tudnak kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 50 fő, háziállat .

Hotel Dominika Bratislava árak

Várható visszaigazolási idő kevesebb, mint 1 óra (de garantáltan 1 munkanapon belül)
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
24 szoba, 50 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Luna-Žiar nad Hronom-38933

Hotel Luna Žiar nad Hronom, Szlovákia

PENSION HELLENE RELAX CLUB Piešťany-Pöstyén-38771

PENSION HELLENE RELAX CLUB Piešťany Pöstyén, Szlovákia