Hotel Dům Zdraví Červený Kláštor Vörösklastrom, Szlovákia

Hotel Dům Zdraví Červený Kláštor Vörösklastrom


Hotel Dům Zdraví Červený Kláštor Egy emlékezetes szlovákiai utazásra vágyik? Tekintse át a Hotel Dům Zdraví Červený Kláštor ajánlatát. Két kényelmes szobával várja vendégeit Červený Kláštorban a hotel. A hotel saját éttermében várja Önt minden nap egy laktató ebédre vagy meghitt vacsorára. Szükség esetén ingyen a szálláshelyparkolójában hagyhatja autóját. Ha rendelkezik hordozható számítógéppel vagy okostelefonnal, saját maga is csatlakozhat az internethez felár nélkül a szobákban rendelkezésre álló vezeték nélküli (WiFi) hozzáférésen keresztül. A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is.

Elhelyezkedés
400 méterre található a szálláshelytől a Náučný chodník Prielom Dunajca, 3.5 km-re a Haligovské skaly, 4.7 km-re a Pieninský Narodný Park, 1.4 km-re a Prielom Dunajca, 1.4 km-re a Červený Kláštor, 1.1 km-re a Múzeum Červený Kláštor, 1.4 km-re a Test turistik. cz.

Egyéb tudnivalók
A szálláshely minden nap gazdag és finom várja Önt, amit a feltüntetett szobaárak már tartalmaznak. Készpénzzel és átutalással tud a helyszínen fizetni. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. Szlovákul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Hotel Dům Zdraví Červený Kláštor árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem

foglaltsági naptár (online foglalás)

Miracle Seasons-Demänová-38968

Miracle Seasons Demänová, Szlovákia

Nikolett Vendégház (B)-Balatonszéplak-13818

Balatonszéplakon a Balatontól 200m-re önálló 4 fős medencés ház kiadó