Hotel Dynamic Nová Dubnica Kiskelecsény, Szlovákia

Hotel Dynamic Nová Dubnica Kiskelecsény


Hotel Dynamic Nová Dubnica 21 barátságosan berendezett, kényelmes szobában szállhatnak meg Kiskelecsényben a Hotel Dynamic Nová Dubnica vendégei. Kutyáját is magával hozhatja a pihenésre, a Hotel Dynamic Nová Dubnica felkészült a fogadására, a kisállat elhelyezése felár ellenében lehetséges. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshelyparkolójában hagyni. Az egyes szobákban üzemelő klímának köszönhetően a meleg nyári napokon is könnyedén felfrissülhet (az adott szobák adatlapján tudja megtekinteni, hogy biztosított-e légkondícionálás). A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
2.8 km-re található a Webkamera Dubnica nad Váhom, 26.5 km-re a Lednicz vára, 3.7 km-re a Turecký lázeňský dům Sina (Hammam), 4.6 km-re a fürdő, 4.1 km-re a Termálne a peloidné kúpele Trenčianske Teplice, 21.2 km-re az Oroszlánkő vára, 10.8 km-re a Vára.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. A foglalást átutalással, készpénzzel és bankkártyával lesz lehetősége kiegyenlíteni. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, elhagyására pedig 10:00. A munkatársak szlovákul tudnak kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 40 fő, háziállat díj ellenében hozható.

Hotel Dynamic Nová Dubnica árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
17 szoba, 40 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel63 Poprad-Poprád-39012

Hotel63 Poprad Poprád, Szlovákia

Hotel Atlantis Trenčianske Teplice-Trencsénteplic-38923

Hotel Atlantis Trenčianske Teplice Trencsénteplic, Szlovákia