Hotel Europa Royale București Bukarest (Románia)

Hotel Europa Royale București Bukarest

Hotel Europa Royale București, ,
Foglalható , 92 szoba, 150 férőhely, háziállat nem hozható

Szeretettel várja magyar vendégeit néhány kellemesen eltöltött napra ában a Hotel Europa Royale București. A szálláshely felár ellenébenparkolót is biztosít az autójának. Akár a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket, éssaját erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek. Ha rendelkezik hordozható számítógéppel, saját maga is csatlakozhat az internethez a szobában rendelkezésre álló hozzáférésen keresztül. A Hotel Europa Royale București által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Román Nemzeti Bank a szálláshelytől 600 méterre van, a Nemzeti Művészeti Múzeum 1.4 km-re, a Kretzulescu templom 1.4 km-re, a Biserica Stavropoleos 400 méterre, a Püspöki Palota 1 km-re, az Antim templom 1 km-re, a Stavropoleos templom 400 méterre, a Cișmigiu Park 1.4 km-re, a Nemzeti Katonai Kör 900 méterre, a Popa Soare templom 1.7 km-re.

Egyéb tudnivalók
A szobák foglalásakor kérhet akár reggelit és ellátás nélküli tartózkodást is. Készpénzzel, bankkártyával és átutalással tud a helyszínen fizetni. A foglalás véglegesíéhez a Hotel Europa Royale București a sikeres visszaigazolást követően 0% előre befizetését kéri. A legkorábbi érkezés időpontja 00:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 12:00. Angolul, franciául és románul tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni.

Hotel Europa Royale București árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
92 szoba, 150 férőhely

Vila ClaRa-Eforie Nord-39451

Vila ClaRa Eforie Nord (Románia)

For You Apartments Gold & Silver Sibiu-Nagy-Szében-39273

For You Apartments Gold & Silver Sibiu Nagy-Szében (Románia)