Hotel Flóra Trenčianske Teplice Trencsénteplic, Szlovákia

Hotel Flóra Trenčianske Teplice Trencsénteplic


Hotel Flóra Trenčianske Teplice A Hotel Flóra Trenčianske Teplice nyolc kényelmes szobában és négy apartmanban köszönti a Trenčianske Teplicében megszállni kívánó vendégeket. A vendégek számára a hotel saját éttermében ízletes helyi ételeket kínál. A szálláshely felár ellenébenparkolót is biztosít az autójának. Néhány szoba és saját erkélyt vagy teraszt is kínál, így bármikor a szabad levegőn élvezheti a kellemes időjárást. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
300 méterre van a fürdő, 500 méterre a Turecký lázeňský dům Sina (Hammam), 300 méterre a Termálne a peloidné kúpele Trenčianske Teplice, 24.2 km-re az Oroszlánkő vára, 8.1 km-re az Illésházy-kastély , 29.5 km-re a Lednicz vára.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak már tartalmazzák minden napra a finom, bőséges reggelit. Készpénzzel, bankkártyával és átutalással tud a helyszínen fizetni. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, elhagyására pedig 10:00. Szlovákul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 114 fő, háziállat díj ellenében hozható.

Hotel Flóra Trenčianske Teplice árak

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes WIFI
szolgáltatások
Saját étterem
Képeslap
Kutya bevihető (fizetős)
20 szoba, 114 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Lázeňský dům Salvator-Nimnica-38922

Lázeňský dům Salvator Nimnica, Szlovákia

Orava Hotel-Vitanová-38850

Orava Hotel Vitanová, Szlovákia