Hotel Fullton Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Hotel Fullton Cluj-Napoca Kolozsvár

Hotel Fullton -Napoca, ,
Foglalható , 19 szoba, 37 férőhely, háziállat nem hozható

A Hotel Fullton -Napoca 17 barátságosan berendezett szobával várja Kolozsvárott megszállni kívánó vendégeket. A nyári hőség miatt nem kell aggódnia, egyes szobákban légkondícionálás biztosított (erről az egyes szobák adatlapján tud meggyőződni). Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
A Szt. Mihály templom 500 méterre, a Nemzeti Színház1 km-re, a Bánffy-kastély 300 méterre, az Nemzeti Történelmi Múzeuma 200 méterre, a Kolozsvári Neológ Zsinagóga 900 méterre, a Széky palota 300 méterre, a Szabók bástyája 1.1 km-re, a Mátyás király szülőháza kevesebb, mint 50 méterre található.

Egyéb tudnivalók
A helyszínen minden reggel gazdag és ínycsiklandozó reggeli várják Önt, amit az adatlapon feltüntetett árak már magukban foglalnak. Ezen felül ellátás nélküli foglalást is kínál a szállásadó. A szállásadó készpénzes, bankkártyás és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlíére. A foglalás visszaigazolása után a Hotel Fullton -Napoca 0% előrefizetését kéri. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. A munkatársak angolul és románul kommunikálnak.

Hotel Fullton -Napoca árak és kedvezmények

19 szoba, 37 férőhely

Bástya Hotel-Makó-38540

Bástya Hotel Makó

Panzió-Köveskál-31956

Panzió Köveskál, 6 szoba 12 férőhely