Hotel Gino Park Palace Považská Bystrica Vágbeszterce, Szlovákia

HOTEL GINO PARK PALACE Považská Bystrica Vágbeszterce


HOTEL GINO PARK PALACE Považská Bystrica Kilenc barátságosan berendezett szobában szállhatnak meg Vágbesztercén a HOTEL GINO PARK PALACE Považská Bystrica vendégei. Ha kedve támad a helyszínen fogyasztani, a hotel saját éttermében kóstolhatja meg az ízletes helyi fogásokat. Szükség esetén ingyen a szálláshelyparkolójában hagyhatja autóját. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
4.2 km-re van a Náučný chodník NPR Manínska tiesňava, 22.4 km-re a Hricsó vára, 2.4 km-re a Považský hrad, 17.7 km-re a Szulyó várrom, 2.8 km-re a Vodná nádrž Nosice, 29.4 km-re a Lednicz vára, 4.3 km-re a vára.

Egyéb tudnivalók
A helyszínen minden nap bőséges és finom reggeli várja Önt, amit a feltüntetett árak már magukban foglalnak. Bankkártyával, készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 12:00. A munkatársak szlovákul tudnak kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

HOTEL GINO PARK PALACE Považská Bystrica árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem
48 szoba

foglaltsági naptár (online foglalás)

Parkhotel Centrum Spišská Nová Ves-Igló-38784

Parkhotel Centrum Spišská Nová Ves Igló, Szlovákia

Hotel Most Slávy Trenčianske Teplice-Trencsénteplic-38751

Hotel Most Slávy Trenčianske Teplice Trencsénteplic, Szlovákia