Hotel Grand Matej Banská Štiavnica Selmecbánya, Szlovákia

Hotel Grand Matej Banská Štiavnica Selmecbánya


Hotel Grand Matej Banská Štiavnica A Hotel Grand Matej Banská Štiavnica 41 kényelmes szobában köszönti Selmecbányán megszállni kívánó vendégeket. Vendégei számára minden nap friss finomságokat kínál a hotel a saját éttermében. A szálláshelyparkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
1.8 km-re található a szálláshelytől a Náučný chodník Milana Kapustu, 8.6 km-re a Salamandra Resort síközpont, 300 méterre a Starý Zámok Banská Štiavnica, 300 méterre a Webkamera Banská Štiavnica, 26 km-re a Bozóki erőd, 1.5 km-re a Jazero Klinger, 4.1 km-re az Evičkino jazero, 500 méterre a Rímskokatolícky kostol sv. Kataríny, 1.5 km-re a Náučný chodník Horná Roveň, Richňavské jazerá, 2.6 km-re a Náučná lokalita CHA Kysihýbel, 800 méterre a , Újvár, 500 méterre a Banské múzeum v Banskej Štiavnici, 1.8 km-re a Náučný chodník Staré Mesto, 5.7 km-re a Koháry kastély, Szentantal, 500 méterre a Banská Štiavnica, 1 km-re a Banské múzeum v prírode, 300 méterre a Rímskokatolícky kostol Nanebovzatia P. Márie, 4.7 km-re a Veľké Richnavské jazero, 2.5 km-re a Náučný chodník Kysihýbel, 1 km-re a Banská Kalvária, 20.2 km-re a Revistye vára, 2.8 km-re a Rímskokatolícky kostol sv. Jana Evanjelistu, 500 méterre a Selmecbánya, Óvár, 4.1 km-re a Vindšachtské jazero, 29.9 km-re a Ski Blanc Ostrý Grúň, Kollárová, 300 méterre a Botanická zahrada, Banská Štiavnica, 900 méterre a Nový Zámok Banská Štiavnica.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. A foglaláskor lehetősége lesz reggelit is választani. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét bankkártyával, készpénzzel és átutalással fogadja el. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 12:00. Szlovákul tudják Önt köszönteni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Hotel Grand Matej Banská Štiavnica árak

Ingyenes parkolás
Saját étterem

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel-Pension Oase-Bad Ischl-39167

Ausztria, Hotel-Pension Oase Bad Ischl

Csaba Vendégház-Siófok-23747

Aranyparthoz közel apartmanok, szobák 16 fő befogadásáig kiadó