Hotel Grand Žilina Zsolna, Szlovákia

Hotel Grand Žilina Zsolna


Hotel Grand Žilina Kilenc kényelmes szobával várja vendégeit Zsolnán a Hotel Grand Žilina. Vendégei számára minden nap friss finomságokat kínál a hotel a saját éttermében. Felár ellenében a szálláshelytőlparkolóban hagyhatja autóját. A kellemes közérzetet a nyári melegben is biztosítja az egyes szobákban működő klíma (az adott szobák adatlapján tud róla meggyőződni, hogy biztosított-e a légkondícionálás). Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Hotel Grand Žilina szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely adatlapját is.

Elhelyezkedés
400 méterre van a Múzeum Židovskej Kultúry, 1.7 km-re a Mestská krytá plaváreň Žilina, 4.6 km-re a Vodná nádrž Hričov, 2.8 km-re a Prvý Žilinský Golfový Klub, 1.9 km-re a Budatínsky zámok, 12.6 km-re a Hricsó vára, 22.4 km-re a Szulyó várrom, 3.1 km-re a Budatini vár, 400 méterre a Považská galéria umenia, 700 méterre a Židovský cintorín v Žilině, 1.5 km-re a Skautský oddiel Žilina, 11.2 km-re a Sztrecsény vára.

Egyéb tudnivalók
A helyszínen minden nap bőséges és finom reggeli várja Önt, amit a feltüntetett árak már magukban foglalnak. A foglalást készpénzzel, bankkártyával és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. Szlovákul tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 72 fő, háziállat .

Hotel Grand Žilina árak

Saját étterem
29 szoba, 72 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Rezident Turčianske Teplice-Stubnyafürdő-38966

Hotel Rezident Turčianske Teplice Stubnyafürdő, Szlovákia

Hotel Európa Poprad-Poprád-38773

Hotel Európa Poprad Poprád, Szlovákia