Hotel Hviezdoslav Kežmarok Késmárk, Szlovákia

Hotel Hviezdoslav Kežmarok Késmárk


Hotel Hviezdoslav Kežmarok Egy emlékezetes magas-tátrai utazásra vágyik? Tekintse át a Hotel Hviezdoslav Kežmarok ajánlatát. A hotel hét kényelmes szobában köszönti a Késmárkban megszállni kívánó vendégeket. Kutyáját is magával hozhatja a pihenésre, a Hotel Hviezdoslav Kežmarok felkészült a fogadására, a kisállat elhelyezése felár ellenében lehetséges. A hotel saját éttermében lehetősége van megkóstolni a helyi fogásokat. A szálláshelyparkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
4.5 km-re van a Nagyőri kastély, Szepesbéla, 3.9 km-re a Zámok Strážky, 25 km-re a Lomnici nyereg, 300 méterre a Kežmarský zámok, 13.6 km-re az AquaCity Poprad, 3 km-re a Privát Horec, 300 méterre a Késmárki vár, 25.2 km-re a Lomnici-csúcs, 800 méterre az Artikulárny kostol v Kežmarku, 3.4 km-re a Vodná nádrž Žakovce, 2.4 km-re a Rímskokatolícky kostol Nanebovzatia P. Márie, 2.5 km-re a Vodná nádrž Kežmarok, 800 méterre az Evanjelický kostol v Kežmarku.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett árak már tartalmazzák minden napra a gazdag, ínycsiklandozó reggelit. A szállásadóésis biztosít. A foglalást bankkártyával, készpénzzel és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. Szlovákul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak. ()


Foglalható januártól-decemberig, , férőhelyek max. 75 fő, háziállat díj ellenében hozható.

Hotel Hviezdoslav Kežmarok árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: január 1. – december 22.
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)
30 szoba, 75 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Avalanche-Štôla-38859

Hotel Avalanche Štôla, Szlovákia

Apartmánový hotel City Residence Košice-Kassa-38732

Apartmánový hotel City Residence Košice Kassa, Szlovákia