Hotel Jánošík Liptovský Mikuláš Liptószentmiklós, Szlovákia

Hotel Jánošík Liptovský Mikuláš Liptószentmiklós


Hotel Jánošík Liptovský Mikuláš Szeretettel várja egy emlékezetes utazásra Önt és párját, családját Szlovákiában a Hotel Jánošík Liptovský Mikuláš. 58 barátságosan berendezett szobában szállhatnak meg Liptószentmiklóson a hotel vendégei. A hotel saját éttermében minden nap frissen elkészített finomságokat kóstolhat meg. Ha autóval érkezik, azt ingyen a szálláshelyparkolójában leparkolhatja. Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Hotel Jánošík Liptovský Mikuláš szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely adatlapját is.

Elhelyezkedés
A Čierny Orol Liptovský Mikuláš a szálláshelytől 1.4 km-re van, a Kostol Obetovania Pána 5 km-re, a Webkamera Demänova 3.5 km-re, a Skicentrum Dolinky 9.5 km-re, a Liptó vára 12.3 km-re, a Szentmáriai-víztározó 10.3 km-re, az Expozícia Tatrín 1.4 km-re, a Jasná síközpont 14.6 km-re, a Ski Centrum Opalisko 4.9 km-re, az Aquapark Tatralandia 3.5 km-re, az Aquapark Tatralandia 3.4 km-re, a Webkamera Liptovský Mikuláš, centrum 500 méterre, a Velké Albrechtice 3.7 km-re, a Déményfalvi-jégbarlang 8.9 km-re, a Stanisovska barlang 13.3 km-re, a Déményfalvi Szabadság-barlang 11.2 km-re, a Rímskokatolícky kostol svätého Mikuláša 900 méterre, a Fun Park Žiarce Pavčina Lehota 8.5 km-re, az Archeoskanzen Havránok 17 km-re, a Slovenské múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva 1.4 km-re, a Ski Centrum Opalisko, Németporuba 7.3 km-re.

Egyéb tudnivalók
A személyzet minden nap bőséges, finom köszönti Önt, amit a foglalás ára már tartalmaz. A foglalások összegét készpénzzel, bankkártyával és átutalással tudja kiegyenlíteni. Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 11:00. A szálláshely munkatársai angolul, németül, oroszul, szlovákul, lengyelül és csehül tudnak kommunikálni Önnel. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 120 fő, háziállat .

Hotel Jánošík Liptovský Mikuláš árak

Várható visszaigazolási idő5 óra 2 perc(de garantáltan 1 munkanapon belül)
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
szolgáltatások
Saját étterem
58 szoba, 120 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Gründner Panzió-Siófok-32488

Gründner Panzió Siófok, 5 szoba 10 férőhely

Hotel West Bratislava-Pozsony-38755

Hotel West Bratislava Pozsony, Szlovákia