Hotel Klar Liptovský Mikuláš Liptószentmiklós, Szlovákia

Hotel Klar Liptovský Mikuláš Liptószentmiklós


Hotel Klar Liptovský Mikuláš A Hotel Klar Liptovský Mikuláš 18 barátságosan berendezett szobával várja Liptószentmiklóson megszállni kívánó vendégeket. Ha szívesen fogyasztana a helyszínen, a hotel saját éttermében várja Önt minden nap frissen elkészített finomságokkal. A szálláshely ingyenesparkolót is biztosít az autójának. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
Az Expozícia Tatrín 1 km-re, a Vázseci-barlang 29.8 km-re, a Ski Centrum Opalisko 3.3 km-re, a Webkamera Demänova 4.4 km-re, a Stanisovska barlang 10.9 km-re, a Rímskokatolícky kostol svätého Mikuláša 1.7 km-re, a Kostol Obetovania Pána 4.7 km-re, a Velké Albrechtice 4.8 km-re, a Liptó vára 9.9 km-re, az Archeoskanzen Havránok 19.2 km-re, az Aquapark Tatralandia 5.9 km-re, az Ubytovanie No 33 4.8 km-re, a Skicentrum Dolinky 9.2 km-re, a Slovenské múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva 1 km-re, a Ski Centrum Opalisko, Németporuba 5.5 km-re, a Jasná síközpont 16.2 km-re, a Déményfalvi-jégbarlang 10.5 km-re, a Svätojánske múzeum 4.7 km-re, a Fun Park Žiarce Pavčina Lehota 10.1 km-re, a Webkamera Liptovský Mikuláš, centrum 2.1 km-re, a Szentmáriai-víztározó 29.3 km-re, a Čierny Orol Liptovský Mikuláš 1 km-re, a Rímskokatolícky kostol sv. Jana Krstiteľa 4.7 km-re, a Déményfalvi Szabadság-barlang 12.7 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. Bankkártyával, átutalással és készpénzzel tud a helyszínen fizetni. A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A munkatársak szlovákul kommunikálnak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 90 fő, háziállat .

Hotel Klar Liptovský Mikuláš árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem
49 szoba, 90 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Štadión Košice-Kassa-38978

Hotel Štadión Košice Kassa, Szlovákia

Apartmán Skalnička Tatranská Lomnica-Vysoké Tatry-38898

Apartmán Skalnička Tatranská Lomnica Vysoké Tatry, Szlovákia