Hotel Kolping Brașov Brassó (Románia)

Hotel Kolping Brașov Brassó

Hotel Kolping Brașov, ,
Foglalható , 44 szoba, 92 férőhely, háziállat nem hozható

Fedezze fel át és böngéssze végig a Hotel Kolping Brașov nyújtotta lehetőségeket. A hotel hat barátságosan berendezett szobával várja Brassóban megszállni kívánó vendégeket. A szálláshely ingyenesparkolót is biztosít az autójának. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
A Fekete templom a szálláshelytől 1 km-re, a Brassói Neológ Zsinagóga 700 méterre, a Tanácsháza 800 méterre, a Katalin kapu 700 méterre, a Brassói erőd 1 km-re, a Boldogasszony temploma 800 méterre található.

Egyéb tudnivalók
A szálláshely minden nap gazdag és finom várja Önt, amit a feltüntetett szobaárak már tartalmaznak. Foglaláskor igény szerint ellátás nélküli tartózkodást is kérhet. Készpénzzel, bankkártyával és átutalással tud a helyszínen fizetni. A Hotel Kolping Brașov 0% előrefizetését kéri a foglalás visszaigazolását követően. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 12:00. A munkatársak angolul és románul állnak rendelkezésére.

Hotel Kolping Brașov árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
44 szoba, 92 férőhely

Apartament Quiboo 4 Brașov-Brassó-39265

Apartament Quiboo 4 Brașov Brassó (Románia)

Lavender Studio Sibiu-Nagy-Szében-40760

Lavender Studio Sibiu Nagy-Szében (Románia)