Hotel Krym Trenčianske Teplice Trencsénteplic, Szlovákia

Hotel Krym Trenčianske Teplice Trencsénteplic


Hotel Krym Trenčianske Teplice Nem járt még Szlovákiában, vagy újra átélné a felejthetetlen napokat? a Hotel Krym Trenčianske Teplice örömmel látja vendégül Önt és kedves családját. Négy kényelmes szobában szállhatnak meg Trenčianske Teplicében a hotel vendégei. A hotel saját éttermében várja Önt minden nap egy laktató ebédre vagy meghitt vacsorára. Ha autóval érkezik, azt nyugodtan a szálláshelyen hagyhatja, ahol felár ellenébenparkoló áll rendelkezésére. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
A Termálne a peloidné kúpele Trenčianske Teplice a szálláshelytől 700 méterre, a Lednicz vára 29.1 km-re, az Oroszlánkő vára 23.9 km-re, a Turecký lázeňský dům Sina (Hammam) kevesebb, mint 50 méterre, a fürdő 200 méterre, az Illésházy-kastély 7.7 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A helyszínen minden nap bőséges és finom reggeli várja Önt, amit a feltüntetett árak már magukban foglalnak. A foglalások összegét készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni. A legkorábbi érkezés időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. A munkatársak szlovákul tudnak kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Hotel Krym Trenčianske Teplice árak

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes WIFI
Saját étterem

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel ALTENBERG-Staré Hory-38841

Hotel ALTENBERG Staré Hory, Szlovákia

Hunya Nyaraló-Gyomaendrőd-21630

Vízparti nyaraló kiadó a Hármas-Körös holtága mellett