Hotel Kukučka Tatranská Lesná Stará Lesná, Szlovákia

Hotel Kukučka Tatranská Lesná Stará Lesná


Hotel Kukučka Tatranská Lesná Ideális helyszín lehet egy ideális szlovákiai nyaraláshoz, pihenéshez a Hotel Kukučka Tatranská Lesná. A hotel 42 kényelmes szobában köszönti Stará Lesnában megszállni kívánó vendégeket. A hotel saját éttermében lehetősége van megkóstolni a helyi fogásokat. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshelyparkolójában hagyni. A szobák közül néhánynak saját erkélye vagy terasza van, így lesz lehetősége élvezni a kellemes napfényt anélkül is, hogy messzire kellene mennie. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
A Skalnaté pleso 4.3 km-re, a Lanovka, Lomnický štít 800 méterre, a Náučný chodník Skalnaté pleso, Hrebienok 600 méterre, a 900 méterre, a Lomnické sedlo 4.9 km-re, a Lyžiarske stredisko Starý Smokovec 4.7 km-re, a Lomnici-csúcs 6.3 km-re, a Lomnici nyereg 6.3 km-re, a Penzión Sorger 4.7 km-re, az Apartmánový byt 23, 4.7 km-re, a Starý Smokovec 4.7 km-re, az AquaCity Poprad 18.3 km-re, a Lyžiarske stredisko v Dolnom Smokovci 4.1 km-re, a Csákyho prameň 4.1 km-re, a Skalnatá chata 4.3 km-re, a Ski Resort Tátralomnic 4.3 km-re, a Késmárki vár 16 km-re, a Vodopády Studeného potoka 3.9 km-re, a Bilíkova chata 3.9 km-re, a Slavkovská vyhlídka 4.6 km-re, a Lyžiarske stredisko 800 méterre, a Kúpele 1.3 km-re, a Múzeum Tatranského národného parku 1.4 km-re, a Lanovka na Hrebienok 4.7 km-re, a Tatranské Matliare 2.2 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak minden napra magukban foglalják a helyszínen fogyasztható friss és bőséges reggelit. A foglalások összegét bankkártyával, készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni. A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A munkatársak szlovákul kommunikálnak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Hotel Kukučka Tatranská Lesná árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel GOLFER Kremnica-Körmöcbánya-38792

Hotel GOLFER Kremnica Körmöcbánya, Szlovákia

Apartmány Tri Studničky Demänovská Dolina-Deménvölgy-38882

Apartmány Tri Studničky Demänovská Dolina Deménvölgy, Szlovákia