Hotel Lahovary Palace București Bukarest (Románia)

Hotel Lahovary Palace București Bukarest

Hotel Lahovary Palace București, ,
Foglalható , 14 szoba, 32 férőhely, háziállat nem hozható

Hotelt keres ában? Böngéssze végig a Hotel Lahovary Palace București ajánlatát. A hotel kilenc ízlésesen berendezett szobával, egy lakosztállyal és négy apartmannal várja a Bukarestben szállást kereső vendégeket. A szálláshely ingyenesparkolót is biztosít az autójának. Mindegyik szobáknak, apartmanoknak és lakosztályoknak van saját fürdőszobája. A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
A Biserica Stavropoleos a szálláshelytől 1.2 km-re, a Popa Soare templom 1.5 km-re, a Kretzulescu templom 1 km-re, a Nemzeti Katonai Kör 1.1 km-re, a Nemzeti Művészeti Múzeum 1 km-re, a Cișmigiu Park 1.5 km-re, a Stavropoleos templom 1.2 km-re, a Román Nemzeti Bank 1 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak már tartalmazzák minden napra a finom, bőséges reggelit. A szállásadó ellátás nélküli tartózkodást is biztosít. Foglalását készpénzzel, bankkártyával és átutalással tudja kifizetni. A Hotel Lahovary Palace București a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke 0%. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 12:00. A munkatársak angolul és románul állnak rendelkezésére.

Hotel Lahovary Palace București árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
14 szoba, 32 férőhely

Hotel Park Plaza Arena-Pula-38135

Hotel Park Plaza Arena Pula

Apartament Downtown Sibiu-Nagy-Szében-40168

Apartament Downtown Sibiu Nagy-Szében (Románia)