Hotel Majolika Modra Modor, Szlovákia

Hotel Majolika Modra Modor


Hotel Majolika Modra Kiránduljon néhány napra Szlovákiába és legyen utazása idejére a Hotel Majolika Modra vendége. A hotel 26 barátságosan berendezett szobával várja a Modorban megszállni kívánó vendégeket. A hotel saját éttermében minden nap frissen elkészített finomságokat kóstolhat meg. A szálláshelyparkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. A Hotel Majolika Modra által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
4.7 km-re van a Penzion Ranč a szálláshelytől, 3.9 km-re a Schaubmarov vodný mlyn Pezinok, 4.5 km-re a Galéria insitného umenia Pezinok, 26.1 km-re a Szomolányi várkastély, 4.7 km-re a Letné kúpalisko Sever Pezinok, 9.8 km-re a Gidrafai Pálffy-kastély, 4.8 km-re a Rozhľadňa Modra, Veľká Homola.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett árak már tartalmazzák minden napra a gazdag, ínycsiklandozó reggelit. A foglalást bankkártyával, készpénzzel és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. A foglalás visszaigazolása után a Hotel Majolika Modra 0% előrefizetését kéri. A legkorábbi érkezés időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. A munkatársak angolul, németül, szlovákul és csehül kommunikálnak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 53 fő, háziállat .

Hotel Majolika Modra árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
szolgáltatások
Saját étterem
Ingyenes WiFi
27 szoba, 53 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Dependance Maja Lúčky-Lucski-38986

Dependance Maja Lúčky Lucski, Szlovákia

Apartel Marylin Mamaia Nord-Mamaia-Sat-39581

Apartel Marylin Mamaia Nord Mamaia-Sat (Románia)