Hotel MAJOVEY Žilina II Zsolna, Szlovákia

Hotel MAJOVEY Žilina II Zsolna


Hotel MAJOVEY Žilina II A Hotel MAJOVEY Žilina II 14 kényelmes szobában köszönti a Zsolnán megszállni kívánó vendégeket. A vendégek számára a hotel saját éttermében ízletes helyi ételeket kínál. Szükség esetén ingyen a szálláshelyparkolójában hagyhatja autóját. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
A Hricsó vára a szálláshelytől 13.2 km-re van, a Židovský cintorín v Žilině 1.9 km-re, a Sztrecsény vára 10.8 km-re, a Považská galéria umenia 900 méterre, a Múzeum Židovskej Kultúry 900 méterre, a Szulyó várrom 22.6 km-re, a Mestská krytá plaváreň Žilina 2.2 km-re, a Budatini vár 2.4 km-re, a Budatínsky zámok 2.7 km-re, a Prvý Žilinský Golfový Klub 2.8 km-re.

Egyéb tudnivalók
A szálláshely minden nap gazdag és finom várja Önt, amit a feltüntetett szobaárak már tartalmaznak. A szállásadó készpénzes és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlíére. Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00. A munkatársak szlovákul tudnak Önnel kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Hotel MAJOVEY Žilina II árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Diana Nové Mesto nad Váhom-Ótura-39016

Hotel Diana Nové Mesto nad Váhom Ótura, Szlovákia

Hotel Morava-Vysoké Tatry-38733

Hotel Morava Vysoké Tatry, Szlovákia