Hotel Margit Trenčianske Teplice Trencsénteplic, Szlovákia

Hotel Margit Trenčianske Teplice Trencsénteplic


Hotel Margit Trenčianske Teplice A Hotel Margit Trenčianske Teplice kilenc barátságosan berendezett szobával várja a Trenčianske Teplicében megszállni kívánó vendégeket. Ha szívesen fogyasztana a helyszínen, a hotel saját éttermében várja Önt minden nap frissen elkészített finomságokkal. A szálláshely felár ellenébenparkolót is biztosít az autójának. Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Hotel Margit Trenčianske Teplice szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely adatlapját is.

Elhelyezkedés
900 méterre van a Termálne a peloidné kúpele Trenčianske Teplice a szálláshelytől, 10 km-re az Illésházy-kastély , kevesebb, mint 50 méterre a fürdő, 100 méterre a Turecký lázeňský dům Sina (Hammam), 27 km-re az Oroszlánkő vára.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. A szállásadó reggelit is biztosít. Készpénzzel, bankkártyával és átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A foglaláshoz a Hotel Margit Trenčianske Teplice a sikeres visszaigazolást követően 0% előrefizetést kér Öntől. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, elhagyására pedig 10:00. Szlovákul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 23 fő, háziállat .

Hotel Margit Trenčianske Teplice árak

Parkolási lehetőség
Ingyenes WIFI
Saját étterem
10 szoba, 23 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Boutique Apartments Banská Štiavnica-Selmecbánya-38943

Boutique Apartments Banská Štiavnica Selmecbánya, Szlovákia

Ani Apartman-Budapest-35401

Ani Apartman Budapest, 1 apartman 4 férőhely