Hotel Morava Vysoké Tatry, Szlovákia

Hotel Morava Vysoké Tatry


Hotel Morava Ideális helyszín lehet egy ideális szlovákiai nyaraláshoz, pihenéshez a Hotel Morava . 20 barátságosan berendezett, kényelmes szobában szállhatnak meg Magas-Tátrában a hotel vendégei. Ha szívesen fogyasztana a választott ellátáson felül, a hotel saját éttermében minden nap megkóstolhatja a helyi finomságokat. Szükség esetén ingyen a szálláshelyparkolójában hagyhatja autóját. A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
A Lanovka, Lomnický štít 400 méterre, a Lanovka na Hrebienok 4.9 km-re, a Lyžiarske stredisko v Dolnom Smokovci 4.4 km-re, a Lomnici-csúcs 9.5 km-re, a Kúpele 1.4 km-re, a Skalnatá chata 4.1 km-re, a Ski Resort Tátralomnic 300 méterre, a Tatranské Matliare 1.9 km-re, a Slavkovská vyhlídka 4.7 km-re, az AquaCity Poprad 16.3 km-re, a Skalnaté pleso 4.1 km-re, a Vodopády Studeného potoka 3.9 km-re, a Lyžiarske stredisko Starý Smokovec 4.9 km-re, a Múzeum Tatranského národného parku 1.2 km-re, a Starý Smokovec 4.9 km-re, a Lomnici nyereg 9.3 km-re, az Apartmánový byt 23, 4.9 km-re, a Bilíkova chata 4 km-re, a Náučný chodník Skalnaté pleso, Hrebienok 900 méterre, a Csákyho prameň 4.4 km-re, a Penzión Sorger 4.9 km-re, a Késmárki vár 16.2 km-re, a Lomnické sedlo 4.7 km-re, a Lyžiarske stredisko 400 méterre, a Tatranská Lomnica 600 méterre van.

Egyéb tudnivalók
A szálláshely minden nap gazdag és finom várja Önt, amit a feltüntetett szobaárak már tartalmaznak. Készpénzzel, átutalással és bankkártyával tud a helyszínen fizetni. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 15:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. A munkatársak szlovákul tudnak Önnel kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 160 fő, háziállat .

Hotel Morava árak

Ingyenes parkolás
Saját étterem
78 szoba, 160 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel MAJOVEY Žilina II-Zsolna-38960

Hotel MAJOVEY Žilina II Zsolna, Szlovákia

Apartamente Elis Residence Cluj-Napoca-Kolozsvár-39940

Apartamente Elis Residence Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)