Hotel Most Slávy Trenčianske Teplice Trencsénteplic, Szlovákia

Hotel Most Slávy Trenčianske Teplice Trencsénteplic


Hotel Most Slávy Trenčianske Teplice A Hotel Most Slávy Trenčianske Teplice 31 barátságosan berendezett szobával várja a Trenčianske Teplicében megszállni kívánó vendégeket. Kutyáját is magával hozhatja a pihenésre, a Hotel Most Slávy Trenčianske Teplice felkészült a fogadására, a kisállat elhelyezése felár ellenében lehetséges. Ha szívesen fogyasztana a választott ellátáson felül, a hotel saját éttermében minden nap megkóstolhatja a helyi finomságokat. Szükség esetén ingyen a szálláshelyparkolójában hagyhatja autóját. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
500 méterre van a Turecký lázeňský dům Sina (Hammam) a szálláshelytől, 24.1 km-re az Oroszlánkő vára, 300 méterre a Termálne a peloidné kúpele Trenčianske Teplice, 300 méterre a fürdő, 29.4 km-re a Lednicz vára, 8 km-re az Illésházy-kastély .

Egyéb tudnivalók
A foglaláshozésis igényelhet. A szállásadó készpénzes, bankkártyás és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlíére. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. A szálláshely munkatársai szlovákul tudnak kommunikálni Önnel. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 101 fő, háziállat díj ellenében hozható.

Hotel Most Slávy Trenčianske Teplice árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)
53 szoba, 101 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

HOTEL GINO PARK PALACE Považská Bystrica-Vágbeszterce-38761

Hotel Gino Park Palace Považská Bystrica Vágbeszterce, Szlovákia

Apartmány Panoráma Jasná Liptovský Mikuláš-Liptószentmiklós-38991

Apartmány Panoráma Jasná Liptovský Mikuláš Liptószentmiklós, Szlovákia