Hotel Pax Trenčianske Teplice Trencsénteplic, Szlovákia

Hotel Pax Trenčianske Teplice Trencsénteplic


Hotel Pax Trenčianske Teplice Öt kényelmes szobában szállhatnak meg Trenčianske Teplicében a Hotel Pax Trenčianske Teplice vendégei. Vendégei számára minden nap friss finomságokat kínál a hotel a saját éttermében. A szálláshelyparkolóval rendelkezik, így igény esetén felár ellenében helyben is leparkolhatja autóját. A számítógépet is magával hozhatja a pihenésre, hiszen a szálláshelyen ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) várja a szobákban. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
A Lednicz vára 29.3 km-re, az Illésházy-kastély 7.9 km-re, a Turecký lázeňský dům Sina (Hammam) 200 méterre, az Oroszlánkő vára 24.1 km-re, a Termálne a peloidné kúpele Trenčianske Teplice 600 méterre, a fürdő 100 méterre van.

Egyéb tudnivalók
A személyzet minden nap bőséges, finom köszönti Önt, amit a foglalás ára már tartalmaz. Készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00. Szlovákul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Hotel Pax Trenčianske Teplice árak

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes WIFI
Saját étterem

foglaltsági naptár (online foglalás)

Villa Tamara-Pučišća-37484

Villa Tamara Pučišća

Solar Hotel-Nagyatád-38243

Solar Hotel Nagyatád