Hotel & Penzión Grand Matej Banská Štiavnica Selmecbánya, Szlovákia

Hotel & Penzión Grand Matej Banská Štiavnica Selmecbánya


Hotel & Penzión Grand Matej Banská Štiavnica A Hotel & Penzión Grand Matej Banská Štiavnica 40 ízlésesen berendezett szobával és két apartmannal várja Selmecbányán szállást kereső vendégeket. A Hotel & Penzión Grand Matej Banská Štiavnica , felkészült kutyák fogadására is. Vendégei számára minden nap friss finomságokat kínál a hotel a saját éttermében. A szálláshelytőlparkolóban található, felár ellenében ott is leparkolhatja autóját. A Hotel & Penzión Grand Matej Banská Štiavnica által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
2.6 km-re van a Náučná lokalita CHA Kysihýbel, 4.7 km-re a Veľké Richnavské jazero, 1.8 km-re a Náučný chodník Milana Kapustu, 1.5 km-re a Náučný chodník Horná Roveň, Richňavské jazerá, 500 méterre a , Óvár, 4.1 km-re a Vindšachtské jazero, 500 méterre a Banská Štiavnica, 5.7 km-re a Koháry kastély, Szentantal, 500 méterre a Rímskokatolícky kostol sv. Kataríny, 26 km-re a Bozóki erőd, 300 méterre a Rímskokatolícky kostol Nanebovzatia P. Márie, 1.8 km-re a Náučný chodník Staré Mesto, 1.5 km-re a Jazero Klinger, 20.1 km-re a Revistye vára, 300 méterre a Starý Zámok Banská Štiavnica, 10 km-re a Salamandra Resort síközpont, 1 km-re a Banská Kalvária, 300 méterre a Webkamera Banská Štiavnica, 300 méterre a Botanická zahrada, Banská Štiavnica, 2.5 km-re a Náučný chodník Kysihýbel, 29.9 km-re a Ski Blanc Ostrý Grúň, Kollárová, 4.1 km-re az Evičkino jazero, 700 méterre a Selmecbánya, Újvár, 1 km-re a Banské múzeum v prírode, 900 méterre a Nový Zámok Banská Štiavnica, 2.8 km-re a Rímskokatolícky kostol sv. Jana Evanjelistu, 500 méterre a Banské múzeum v Banskej Štiavnici.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. A helyszínen lehetőség van grillezésre. Foglalását készpénzzel, átutalással és bankkártyával tudja kifizetni. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 11:00. A munkatársak angolul, szlovákul és csehül tudnak Önnel kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 100 fő, háziállat hozható.

Hotel & Penzión Grand Matej Banská Štiavnica árak

Ingyenes WIFI
Saját étterem
Kutya ingyenesen bevihető
40 szoba, 100 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Apartmán Patris 33-Tatranská Štrba-38901

Apartmán Patris 33 Tatranská Štrba, Szlovákia

Hotel Bystrina Demänovská Dolina-Deménvölgy-38834

Hotel Bystrina Demänovská Dolina Deménvölgy, Szlovákia