Hotel Piešťany Pöstyén, Szlovákia

Hotel Piešťany Pöstyén


Hotel Piešťany Utazást tervez Szlovákiába? Érdemes megnéznie a Hotel Piešťany nyújtotta lehetőségeket. A hotel 81 kényelmes szobában köszönti a Pöstyénben megszállni kívánó vendégeket. Ha szívesen fogyasztana a választott ellátáson felül, a hotel saját éttermében minden nap megkóstolhatja a helyi finomságokat. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíniparkolóban leparkolhatja. Néhány szoba saját erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, ahol bármikor élvezheti a szabad levegőt. Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Hotel Piešťany szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely adatlapját is.

Elhelyezkedés
A Moraván-i kastély, a szálláshelytől 5.7 km-re van, a Spa, Golf Club Piešťany 3.3 km-re, a Ski Park Kálnica 29.2 km-re, a Napoleonské kúpele Piešťany 2.1 km-re, a Vodná nádrž Sĺňava 1.9 km-re, a Temetvény vára 22.5 km-re, a Vodná nádrž Sľňava 2.6 km-re, a Galgóci vár 21.8 km-re, a fürdő 3.2 km-re.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. Foglalását készpénzzel és átutalással fizetheti ki. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00. A munkatársak angolul, németül, szlovákul és csehül állnak rendelkezésére. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 340 fő, háziállat .

Hotel Piešťany árak

Ingyenes parkolás
Saját étterem
132 szoba, 340 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel AGATKA Bratislava-Pozsony-38811

Hotel AGATKA Bratislava Pozsony, Szlovákia

Apartmány 7 Wonders Podhájska-Bellegszencse-39033

Apartmány 7 Wonders Podhájska Bellegszencse, Szlovákia