Hotel Platinia Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Hotel Platinia Cluj-Napoca Kolozsvár

Hotel Platinia -Napoca, ,
Foglalható , 95 szoba, 190 férőhely, háziállat nem hozható

A Hotel Platinia Cluj-Napoca 23 ízlésesen berendezett, barátságos apartmannal várja Kolozsvárott szállást keresőket. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíniparkolóban leparkolhatja. A légkondícionálással felszerelt apartmanokban biztos lehet abban, hogy az aktívan eltöltött napok után is hűs és kellemes szobába fog hazaérkezni (arról, hogy melyekben van légkondícionálás, az adott apartmanok adatlapján tud meggyőződni). A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is.

Elhelyezkedés
A Mátyás király szülőháza a szálláshelytől 1.6 km-re van, a Bánffy-kastély 1.7 km-re, az Nemzeti Történelmi Múzeuma 1.6 km-re, a Széky palota 1.9 km-re, a Szt. Mihály templom 1.7 km-re.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett árak már tartalmazzák minden napra a gazdag, ínycsiklandozó reggelit. A szállásadó ellátás nélküli tartózkodást is biztosít. A foglalást készpénzzel, bankkártyával és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. A foglalás visszaigazolását követően a Hotel Platinia Cluj-Napoca 30% előre befizetését kéri. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 15:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 12:00. Angolul, oroszul és románul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak.

Hotel Platinia Cluj-Napoca árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes légkondícionálás
95 szoba, 190 férőhely

Hotel Elisabeta București-Bukarest-40715

Hotel Elisabeta București Bukarest (Románia)

Granarius Udvarház-Dörgicse-34175

Granarius Udvarház Dörgicse, 6 szoba 16 férőhely