Hotel Podhradie Považská Bystrica Vágbeszterce, Szlovákia

Hotel Podhradie Považská Bystrica Vágbeszterce


Hotel Podhradie Považská Bystrica A Hotel Podhradie Považská Bystrica 29 ízlésesen berendezett szobával várja a Vágbesztercén szállást kereső vendégeket. A Hotel Podhradie Považská Bystrica felkészült kutyák fogadására is, kedvencét is magával hozhatja felár ellenében. Ha szívesen fogyasztana a választott ellátáson felül, a hotel saját éttermében minden nap megkóstolhatja a helyi finomságokat. Szükség esetén ingyen a szálláshelyparkolójában hagyhatja autóját. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
19.5 km-re van a Hricsó vára a szálláshelytől, 1.3 km-re a vára, 14.8 km-re a Szulyó várrom, 4.5 km-re a Vodná nádrž Nosice, 1.9 km-re a Považský hrad, 1.6 km-re a Náučný chodník NPR Manínska tiesňava.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. Foglalását készpénzzel, bankkártyával és átutalással tudja kifizetni. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 16:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 08:30. Szlovákul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 53 fő, háziállat díj ellenében hozható.

Hotel Podhradie Považská Bystrica árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)
31 szoba, 53 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Fatrapark 2 Apartments Ružomberok-Rózsahegy-38767

Fatrapark 2 Apartments Ružomberok Rózsahegy, Szlovákia

Hotel Ring-Orechová Potôň-38906

Hotel Ring Orechová Potôň, Szlovákia